top of page
FB Facebook cover (1).png

Våre selskapslokaler

Priser og betingelser for utleie av selskapslokalene i Fredrikstad Bryggeri.

Prisene inkluderer personell. Det tas forbehold om feil på siden

Kr. 14.000,- eks. mva./kr. 17.500,- inkl. mva.

Storstua vår! Det er plass til inntil 80 personer. Den tilstøtende Gildesalen inngår i leien, og her setter vi fram spekematen, tapasen eller koldtbordet.

Gjærhuset er et unikt selskapslokale i Fredrikstad, bygget for å traktere Fredrikstad Bryggeris beste kunder. Innviet i 1982, etter over 90 års tjeneste som det stedet i huset hvor gjæren hygget seg i selskap med vann, malt og humle. Passer for opp til 80 personer.

 

Gjærhuset egner seg for de fleste anledninger:

 

Hos oss kan også jublianter og festkomiteer slappe av og nyte selskapet - vi ordner alt!

Brygghuset Pub, Ølkjelleren og Gildesalen er tilstøtende lokaler. Disse leies ikke ut separat, men kan benyttes som "støttelokaler" for Gjærhuset etter behov.

 

Ønsker du å leie hele huset er det selvsagt mulig. I Iskjelleren kan vi lage eventer for opptil 200 personer på langbord eller rigge etter kundens ønske fra april til oktober. Mer informasjon om dette på forespørsel. Ta kontakt med oss, så finner vi en god løsning

Bryllupshelg

Kr. 35.000,- inkl.. mva.

 

Spesielle lokaler til en spesiell anledning​!

Drømmer du om et uforglemmelig bryllup? Synes du "vanlige" bryllupslokaler blir stive og upersonlige?

Da er det industrihistoriske bryggeriet det perfekte stedet for deg og din kommende ektefelle! 

​Utleiepolicy og -betingelser

  • Obligatorisk barpersonell og rydde-/oppvaskhjelp inngår i leieprisene

  • Tilgang til anretningskjøkkenet er inkludert ved leie av Gjærhuset

  • Catering/underholdning: Vi kan formidle kontakt med en av våre samarbeidspartnere - kontakt oss for info

  • Vi leier ikke ut til personer under 25 år (gjelder alle lokalene)

  • Alle leiepriser inkluderer vask av lokalene

En anledning til å feire bør også være en hyggelig opplevelse for vertskapet. Derfor - og fordi vi har skjenkebevilling i Fredrikstad Bryggeri - leier vi ikke ut selskapslokalene våre uten personale. Du kan pynte til fest, ta med mat og kaker - resten fikser vi! Vi deler gjerne våre spesielle selskapslokaler med hele byen. Men er du ute etter et lokale hvor du kan nyte medbrakt og ordne alt selv, må du lete videre.

 

Til en hyggelig fest med god mat skal det selvsagt være god drikke. Drikken må du kjøpe av oss, og vi tror du vil være enig i at vi holder fornuftige priser. Du velger selv om du vil spandere alt på gjestene eller kun stå for drikke deler av festen. Sammen med vertskapet finner vi en modell som passer både lommebok og festen. Og skal du ikke servere alkohol har vi et bredt spekter av alkoholfri drikke. Be gjerne om prisliste. 

Ved avbestilling mindre enn 14 dager før arrangementet faktureres 50 % av leiesummen. Ved avbestilling mindre enn én uke før selskapet er leietaker ansvarlig for hele leiesummen. All leie er underlagt skjenkebevilling i henhold til Fredrikstad kommunes retningslinjer og all skjenking foregår i henhold til Alkohollovens bestemmelser. 

 

Ønsker du å leie hele huset eller har andre spesielle ønsker og behov? Ta kontakt for tilbud.

bottom of page