top of page
Shadow
Bryllupshelg
Drømmer du om et uforglemmelig bryllup? Synes du "vanlige" bryllupslokaler blir stive og upersonlige? Da er det industrihistoriske bryggeriet det perfekte stedet for deg og din kommende ektefelle!

 

Med vår rustikke og romslige bryllupssal vil dere og deres gjester nyte en varm og god atmosfære og virkelig kunne være til stede på den store dagen. Vår dyktige og erfarne stab yter personlig service og vil ta hånd om alt fra de minste detaljene til de største utfordringene - slik at dere som skal arrangere selskapet kan slappe av og nyte dagen. 

 

Gjærhuset er en smakfullt innredet storsal med historiske detaljer og utstyr som lydanlegg og projektor er selvsagt på plass. Vi tilbyr bistand med blomster, pynting, catering, servering og underholdning og har også en bakgård og en nyrenovert fasade hvor det er mulig å ta flotte bilder i industrihistoriske omgivelser i sentrum av Fredrikstad.

Kontakt oss i dag for å planlegge ditt drømmebryllup. Vi garanterer at dere og gjestene deres vil få en spesiell og minnerik dag!

Pris, bryllupshelg: kr 35.000,- inkl. mva.

  • Lokalene disponeres fra fredag morgen til mandag morgen

  • Obligatorisk barpersonell og rydde-/oppvaskhjelp inngår i leieprisene

  • Tilgang til anretningskjøkkenet er inkludert ved leie av Gjærhuset

bottom of page