top of page

utleie av SELSKAPSLOKALER

Fredrikstad Bryggeri var byens eldste og lengstlevende industribedrift da den ble solgt til konkurrenten i nabobyen. I dag er eiendommen fylt opp av leietakere og tre unike selskapslokaler. Vi håper folk bruker huset, at det fylles på glade dager, hvor folk skal feire, markere og møtes i unike lokaler.


Våre særegne lokaler leier vi ut til deg som ikke ønsker å ordne alt selv. I praksis leier du en fullverdig bar der du kun ordner med maten selv. Det meste annet tar vi oss av!

Et unikt selskapslokale i Fredrikstad, bygget for å traktere Fredrikstad Bryggeris beste kunder. Innviet i 1982, etter over 90 års tjeneste som det stedet i huset hvor gjæren hygget seg i selskap med vann, malt og humle. Passer for opp til 80 personer.

Brygghuset Pub, Ølkjelleren og Gildesalen er tilstøtende lokaler. Disse leies ikke ut separat, men kan benyttes som "støttelokaler" for Gjærhuset etter behov.

 

Ønsker du å leie hele huset er det selvsagt mulig. I Iskjelleren kan vi lage eventer for opptil 200 personer på langbord, eller rigge etter kundens ønske fra april til oktober. Mer informasjon om dette på forespørsel. Ta kontakt med oss, så finner vi en god løsning

Brygghuset Pub.png

En anledning til å feire bør også være en hyggelig opplevelse for vertskapet. Derfor - og fordi vi har skjenkebevilling i Fredrikstad Bryggeri - leier vi ikke ut selskapslokalene våre uten personale. Du kan pynte til fest, ta med mat og kaker - resten fikser vi! Vi deler gjerne våre spesielle selskapslokaler med hele byen. Men leter du etter et lokale hvor du kan ordne alt selv, er ikke våre lokaler stedet for din neste fest.

 

Til en hyggelig fest med god mat, skal det selvsagt være god drikke. Drikken må du kjøpe av oss, og vi tror du vil være enig i at vi holder fornuftige priser. Vil du spandere alt på gjestene? Eller dersom du vil stå for drikke til velkomst og maten - og la gjestene betale egen drikke utover kvelden - så ordner vi det.

 

Sammen med vertskapet finner vi en modell som passer både lommebok og festen. Og skal du ikke servere alkohol har vi et bredt spekter av alkoholfri drikke. (Be gjerne om vår prisliste på alkohol- og alkoholfrie varer). Vil du slippe å stå ved grytene, sørger vi selvsagt for kontakt med våre lokale samarbeidspartnere.

DSC_3197
DSC_3184
DSC_3227
DSC_3234
DSC_0026
DSC_0050_
DSC_0065_
pict_05_850
pict_04_850
bottom of page